Iraima Websites

Iraima Websites, site de serviços para home page e websites, hospedagem, registro de dominio, criação , divulgação de sites, cartão virtual, php, cartão virtual, formularios, webmaster, designer, musica, midi

Cele mai importante metode de plati online

Posted By on October 9, 2014

plati onlinePlatile online au luat un avant extrem de mare in ultima vreme, pe deoparte datorita inmultirii magazinelor online, care acopera aproape orice domeniu si pe de alta parte datorita intelegerii din ce in ce mai corecte si increderii din ce in ce mai mari a oamenilor in mediul online. Evident, exista inca o reticenta destul de mare asupra platilor online, insa anumite variante de plata au reusit sa se evidentieze si sa devina foarte cunoscute in randul tuturor cumparatorilor.
Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un produs dintr-un magazin online si vrei sa faci plata, fara sa mai astepti produsul ramburs sau pur si simplu, vrei sa cumperi un produs electronic si trebuie sa il platesti imediat, ai la dispozitie mai multe variante de plata, precum ordinul de plata, online bankingul, plata cu cardul, plata prioripay sau plata prin sms.

Plata prin ordin de plata

Este metoda clasica de a plati online, insa nu este in totalitate online, deoarece trebuie sa mergi la banca, sa completezi un ordin de plata si sa transferi o anumita suma de bani in contul celui care iti vinde produsul sau serviciul pe care il doresti.

Online banking

Toate bancile din Romania au, de ceva vreme, posibilitatea de a-ti oferi administrarea online a contului. Platind un comision catre banca poti face plati online din orice locatie de unde ai internet. Plata se face destul de usor, prin simpla accesare a contului de internet banking.

Plata cu cardul

Este cea mai raspandita metoda de plata din Romania, deoarece este foarte simplu de folosit si are o acoperire extrem de mare. Majoritatea magazinelor permit plata cu cardul, in asa fel incat poti efectua o multime de plati online, fara sa pierzi foarte mult timp. Plata cu cardul poate insa, sa iti solicite comisioane destul de mari, asadar, este bine ca inainte de a plati ceva, sa analizezi cu atentie toate conditiile.

Plata prin SMS

Este una dintre metodele noi de plata online si este, de asemenea, la indemana oricarui utilizator. Tinand cont de faptul ca aproape toata lumea detine un telefon mobil, plata prin sms se poate face cu usurinta, de catre orice cetatean. Pentru a plati prin SMS, comanzi produsul, introduci numarul de telefon, primesti un sms de confirmare caruia trebuie sa ii raspunzi, iar banii propriu zisi iti sunt adaugati la factura. Evident, taxele sunt si aici destul de consistente.

Plata prin Prioripay

Este una dintre cele mai noi metode de plati online si una dintre cele mai bune, deoarece reuseste sa ofere exact ceea ce nu ofera primele variante: comisioane mici sau chiar zero. Cu ajutorul serviciului oferit de www.prioripay.com poti plati online din orice loc al lumii in care te afli, te poti bucura de transferuri rapide catre oricine si te bucuri de comisioane 0, atat la deschiderea contului, cat si la inchidere, in cazul in care te hotarasti ca nu mai ai nevoie de el. Comisioanele sunt, de cele mai multe ori, mult mai mici decat in cazul celor percepute de banci, iar platile se fac in deplina siguranta. Poti sa transferi bani din orice cont bancar sau catre orice cont bancar si ai in felul acesta o flexibilitate mare.

Fiecare din variantele de mai sus este interesanta, insa daca vrei transferuri rapide de bani si comisioane cat mai mici, Prioripay este varianta perfecta.


Comments

Comments are closed.